Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@17:10:29 GMT

تا ریشه‌کنی کامل "کرونا" کاشت ناخن و تتو ممنوع!

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۰۷۲۸

صراط:

با وجود شیوع کرونا ویروس جدید، بارها توصیه شده که افراد بهداشت فردی و اجتماعی خود را به ویژه در مکان‌های شلوغی مانند آرایشگاه‌ها رعایت کنند؛ برهمین اساس آرایشگرها و مردمی که به آرایشگاه‌ها مراجعه می‌کنند، باید حتما رعایت یکسری نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهند.

به گزارش ایسنا در وهله اول آرایشگران باید یکسری نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهند تا از شیوع و انتقال کرونا ویروس جدید پیشگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها باید نکات بهداشت فردی را بیش از دیگران رعایت کنند، مشتریانی را که از وضعیت بهداشتی آنها مطمئن هستند، بپذیرند، به محض ورود مشتری اقدامات ضدعفونی را برایش انجام دهند، اجازه ندهند که محل آرایشگاه خیلی شلوغ شود، تهویه مناسب در آرایشگاه‌شان داشته و مرتبا ابزارها و سطوح را گندزدایی کنند.

در عین حال آرایشگران باید برای مشتریانشان الکل و مواد ضدعفونی کننده داشته و از تجهیزات یکبار مصرف برای هر مشتری استفاده کنند. همچنین مشتریان را ملزم کنند که لوازم و ابزار شخصی‌شان را داشته باشند. آرایشگران بدانند که ضدعفونی کردن صندلی و تجهیزات بعد از خروج هر مشتری الزامی است.

البته افرادی هم که به عنوان مشتری به آرایشگاه می‌روند باید برخی نکات را رعایت کنند تا از خودشان در برابر بیماریهایی چون کووید-۱۹ محافظت کنند. افراد باید از اقداماتی چون کاشت ناخن و تتو تا ریشه‌کنی کامل کرونا خودداری کرده و از رفتن به سالنهای آرایشی شلوغ اجتناب کنند.

بنابر اعلام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همچنین حتما به آرایشگرشان یادآوری کنند که دستهایش را هنگام کار شسته و ضدعفونی کند. افراد بعد از اتمام کارشان در آرایشگاه حتما دست و صورت خود را بشویند و بعد از بازگشت به منزل لباسشان را تعویض و در صورت امکان استحمام کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شیوع کرونا آرایشگاه ها ضدعفونی مشتریان کاشت ناخن تتو صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد