Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@20:44:04 GMT

«کاشت ناخن» بلای جان بیماران!

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۸۶۴۹

«کاشت ناخن» بلای جان بیماران!

این روز‌ها کاشت ناخن تبدیل به یک روتین زیبایی شده است و هر سالن آرایشی یک ناخن‌کار دارد که به دلیل تقاضا برای کاشت یا ریمو (حذف ناخن قبلی) و کاشت ناخن با طرح جدید، وقت ندارد سرش را بخاراند.

به گزارش خراسان، شاید در نگاه اول این کاشت‌ها زیبایی ناخن را دوچندان کند، اما این کار باعث شده صدای پزشکان و عوامل بیمارستانی هم دربیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاشت ناخن باعث اختلال در اندازه‌گیری اکسیژن خون (پالس اوکسی‌متر) می‌شود و از طرفی در شرایط جراحی اورژانسی و نبود وقت برای حذف ناخن‌ها ممکن است بیمار تاوان سنگینی بپردازد.

در این مطلب بیشتر درباره این مشکلات و عوارض کاشت ناخن نوشتیم.

مانع اندازه‌گیری اکسیژن

لاک ناخن را می‌توان با استن یا پد پاک کرد، اما کاشت ناخن را فقط ناخن‌کار‌ها باید بردارند. چند روز پیش یک پزشک متخصص نوشته بود: «خانم جوانی برای یک عمل اورژانسی در بیمارستان بستری شد. دستگاه اوکسی‌متر باید به انگشت بیمار وصل می‌شد، اما ناخن‌های کاشت شده روند اندازه‌گیری اکسیژن را در او مختل کرده بود.

خانواده بیمار یک ناخن‌کار را به بیمارستان آوردند تا ناخن‌ها را ریمو (حذف) کند. این زمان می‌توانست صرف سلامتی بیمار شود». پزشکان معتقدند اگر فردی اصرار به کاشت ناخن دارد حداقل باید دو انگشت دست و پای خود را برای مواقع اضطراری آزاد بگذارد.

عوض شدن محور ناخن

از بین رفتن صفحه اصلی ناخن از عوارض دیگر کاشت ناخن است. چنان‌چه جزو مشتریان پر و‌پا قرص کاشت ناخن و استفاده از ناخن‌های مصنوعی برای زمان طولانی هستید باید بدانید که به مرور زمان ناخن‌های طبیعی نازک و مات می‌شود و در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن‌ها خواهد شد.

اگر اصراری برای استفاده از کاشت وجود دارد، این ناخن‌ها باید هر سه ماه یک بار برداشته شوند تا اجازه داده شود ناخن‌های طبیعی استراحت کنند. تغذیه و رژیم غذایی صحیح در رشد و سلامت ناخن‌ها نقش مهمی دارد.

خطر طبیعی‌تر کاشتن

جدا از هزینه بالا و شارژ هرباره آن، کاشت ناخن عوارض جدی را به دنبال دارد. برای کاشت، سطح هر ناخن به وسیله سوهان برقی آن‌قدر تراشیده می‌شود تا لایه نازکی از ناخن روی آن باقی بماند. بعضی وقت‌ها نازکی بیش از حد این لایه اجازه نمی‌دهد از ناخن طبیعی شناخته شود. این کاشت‌ها خطرناک‌ترند، چون در صورت شکستن ناگهانی، آسیب جدی‌تری را برای فرد به دنبال دارد.

عفونت‌های قارچی دردناک

در کاشت، با خالی شدن تدریجی زیر ناخن، مکان مناسبی برای رشد و نمو عفونت‌های قارچی مهیا می‌شود. محلول‌های ضدعفونی و قارچ‌کش که بعضی از ناخن‌کار‌ها هنگام کاشت ناخن روی استفاده از آن تاکید دارند اثر موقتی و لحظه‌ای دارد و نمی‌تواند از بروز قارچ به صورت دایمی پیشگیری کند.

عفونت قارچی بیشتر با درد و تورم گوشه ناخن‌ها یا برآمده شدن ناخن‌ها همراه است. اگر چنین علایمی داشتید باید ناخن کاشت شده را به سرعت حذف و اقدامات درمانی ضد قارچی مناسب را زیر نظر متخصص پوست شروع کنید.

مشکلات ادامه‌دار کاشت

مشکلات کاشت ناخن حتی بعد از برداشتن آن، دست از سر فرد برنمی‌دارد، چون برای برگشتن ناخن‌ها به حالت طبیعی باید مدت زمان زیادی بگذرد.

برای مثال، در انگشت شست دست، دوره رشد کامل شش ماه و در انگشت شست پا این زمان ۱۲ ماه است که این مدت زمان، برای فردی که وضعیت سلامت او در حالت عادی و طبیعی باشد در نظر گرفته می‌شود و در دیگر افراد می‌تواند بسیار طولانی‌تر باشد.

پس از برداشتن ناخن مصنوعی، باز هم شانس ابتلای مجدد به عفونت‌های گوناگون همچنان بالاست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کاشت ناخن کاشت ناخن ناخن کار ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک آسیایی روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این اقدام با هماهنگی سازمان عون بن علی و پارک طبیعت انجام می‌شود که در حال حاضر اجرای عملیات تراس‌بندی، چاله‌کنی و بسترسازی برای کاشت انبوه نهال در این تفرجگاه تفریحی و گردشی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه گونه‌های مورد نیاز برای کاشت در محدوده ۵۰ هکتاری عینالی به تائید کارگروه تعیین گونه‌های مقاوم سازمان رسیده است گفت: در این طرح درختان سرو نقره‌ای، کاج سیاه داغداغان، اقاقیا و سنجد کاشت می‌شود.

آسیایی همچنین از ایجاد و توسعه شبکه آب‌خام در این محدوده از عینالی برای تأمین منابع آبی مورد نیاز نیز خبر داد.

کد خبر 6095203

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد